Onze werkwijze

Eerste contact

Of het nu gaat om het behangen van een enkele kamer of het sausen van een complete woning, wij gaan graag voor u aan het werk. Daarom plannen we op korte termijn een afspraak in waarin we uw opdracht compleet inventariseren.

U kunt telefonische contact met ons opnemen op nummer 06-13060320 om een afspraak in te plannen.

Of wilt u liever teruggebeld worden, geef dan op het antwoordformulier aan op welke tijd wij u het beste kunnen bereiken.

Inventariseren

Welke eisen en wensen heeft u? Is u opdracht technisch haalbaar? Hoe zorgen we ervoor dat we binnen uw budget blijven. Op deze en meer vragen geven we antwoord tijdens de inventarisatie. Daarbij houden we ook rekening met eventuele andere (bouwkundige) problemen die we constateren. We zoeken altijd naar de oorzaak én bieden graag een oplossing, al dan niet met een betrouwbare partner.

Offerte

Na het inventariseren krijg u van ons een duidelijke offerte met de weergave van onze bevindingen en de procedure die we voorstellen. Iedere stap wordt uitgelegd.

Aan de slag

Nadat u akkoord heeft gegeven op onze offerte, plannen we in overleg met u de opdracht in. Tijdens de werkzaamheden heeft u nauw contact met onze vakmensen.

Onze werkwijze voor het aanbrengen van renovliesbehang.

Bij het behangen is een goede ondergrond zeer belangrijk voor een perfect resultaat. Te vaak staat men hier niet bij stil, wat nare gevolgen kan hebben. Men denkt dat bij behangen dat de problemen zoals scheuren oneffenheden etc. toch wel worden bedekt. Maar deze problemen geven meestal een slecht resultaat, en dit kun je vaak niet meer bijsturen of herstellen.

Om kwaliteitswerk te kunnen leveren gaan wij als volgt te werk:

Stap 1: Ondergrond voorbereiden

De ondergrond dient glad, droog, vet- en stofvrij te zijn. Kleine oneffenheden zoal kuiltjes, scheurtjes werken wij weg.

Pleisterwerk laten aanbrengen in Bergen op Zoom? Versteeg Behang & Afwerking

Is de ondergrond dermate slecht dan brengen wij een geheel nieuwe pleisterlaag aan.

Pleisterwerk laten aanbrengen in Bergen op Zoom? Versteeg Behang & Afwerking

De volgende dag als alles uitgedroogd is wordt alles nog eens na geschuurd met de Festool schuurmachine.

Muren laten schuren in Bergen op Zoom? Versteeg Behang en Afwerking
Renovlies lijmbak

Stap 2: Lijm aanbrengen met behangmachine.

Voor Glasvlies en Renovliesbehang gebruiken wij een professioneel behang apparaat.

Met deze behangmachine brengen wij lijm aan op rollen van 1 meter breed. Deze lijm hoeft dan niet meer op de muur te worden aangebracht.

Werkt tot 70% sneller.

Stap 3: Renovlies naadloos aanbrengen

Renovliesbehang brengen wij naadloos (stotend) aan. Renovliesbehang krimpt niet, dus ontstaan er later ook geen naden. Omdat Renovliesbehang behoorlijk stug is drukken wij dit extra goed aan met een behangspatel, en rollen wij de naden (indien nodig) nog aan met een speciale rubberen roller.

Stap 4: Kitten

Na het aanbrengen van het Renovliesbehang op de wanden, kitten wij alle naden in de hoeken, langs het plafond, de plinten, raam- en deurkozijnen etc. met speciale overschilderbare kit.

Stap 5: Sauzen / latex spuiten

Als laatste, om de muren echt af te maken, sauzen wij de muren in iedere gewenste kleur. Wij gebruiken hierbij de beste kwaliteit muurverf.

Glasvezelbehang laten sausen? Versteeg Behang en Afwerking Bergen op Zoom

Neem contact op

Sauswerk, glasvezelbehang of een decoratieve print op een accentmuur. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die wij u bieden. Versteeg Behang & Afwerking bespreekt graag uw opdracht, maar ook met uw ideeën kunt u bij ons terecht. Neem u contact op? We staan voor u klaar!

[caldera_form id="CF5d49523385777"]