Trap Laten Spuiten

Graco GX FF Airless 17G184

Een Trap Laten Lakspuiten - Wat houdt dit in?

Lakspuiten wordt gedaan met een speciale verfspuit die onder hoge druk verf kan spuiten op verschillende oppervlaktes, zoals b.v. een trap.

Wij gebruiken hiervoor de Graco GX FF airless verfspuit.

In bestaande en nieuwbouw woningen wordt tegenwoordig heel veel lakspuiten toegepast, dit in plaats van het traditioneel schilderen met kwast en roller.

Laat uw trap lakspuiten door Versteeg Behang & Afwerking uit Bergen op Zoom!

Voordelen van een trap te laten Lakspuiten

Voordelen tegenover het schilderen met een kwast of roller:

Sterk, egaal en strak

Geen kleurverschil

Ook op plekken waar je met een gewone kwast moeilijk bij kunt

Trap laten spuiten, voor nieuwbouw én bestaande woningen

Steeds meer mensen van een nieuwbouw of bestaande woning kiezen ervoor om hun trap te laten lakspuiten. Omdat dit een snelle en een zeer voordelige manier is, en met een prachtig eindresultaat.

Alle traptreden laten spuiten

En standaard trap bevat meestal dertien tot vijftien traptreden. De traptreden op een traditionele manier schilderen met een kwast is een enorm karwei. Je kunt vaak niet even goed bij elk stukje van de trap, waardoor de kans op kleurverschillen erg groot is.

Daarom is een trap te laten lakspuiten een zeer goede oplossing.

Is uw trap ook aan een opknapbeurt toe?

Onze werkwijzen

Voordat wij een trap gaan lakspuiten, zorgen wij ervoor dat het houtwerk volledig geschuurd wordt. Daarna worden alle randen nauwkeurig afgeplakt, en wordt ook de grond voorzien van een afdekzeil.

Op deze manier kan alles netjes gespoten worden, zonder dat er verf op andere oppervlaktes. De voorbereiding kost meestal meer tijd dan het spuiten zelf, maar is wel van groot belang, want hoe beter alles wordt afgeplakt en geschuurd, des te beter het eindresultaat van de trap is.

Trap spuiten met hoogwaardige verf

Om de trap een zo mooi mogelijk eindresultaat te geven maken wij gebruik van een hoogwaardige verf. Als grondverf gebruiken wij de Sigma Nova Spray Primer, en voor de laklaag wordt gebruik gemaakt van de Sigma S2U Nova Spray Satin.

Deze verf geeft een mooi eindresultaat aan uw trap.

Optimale service en garantie

Gespecialiseerd advies en professionele service

Maken gebruik van hoogwaardige materialen

Vraag nu een offerte aan

Kunt u niet u niet wachten om uw trap te laten lakspuiten? Vraag dan direct een offerte bij ons aan, of stel u vragen via +31 6 130 60 320 of versteegbehangafwerking@gmail.com. Via deze kanalen maakt u ook een afspraak met ons, zodat we alle mogelijkheden met u kunnen bespreken.